Vklass webbinarier – boka din plats i dag!

Webbinarium
Vklass för vårdnadshavare

Ta del av ett webbinarium som ger en översikt över de funktioner som finns i Vklass för vårdnadshavare och som tar språng från Vklass manual för vårdnadshavare.

Under webbinariet visar vi också hur man kan tänka vid skolstart, insamling av kontaktuppgifter, samtycken och vad man sedan kan göra med uppgifterna i form av tillbakasynkronisering till skoladministrativt system, utskrifter till krispärm m.m.

Manualen hittar du även på följande länk i Vklass kunskapsbank under rubrik ”Article Attachments” längre ner på sidan.
Klicka här för länkning!

Datum: 26 januari
Tid: 14.00-15.00
Plats: Online
Pris: Kostnadsfritt
Anmäl dig här!


Webbinarium
Lovschema

Sportlovet närmar sig vilket innebär att ett flertal barn inte kommer behöva omsorg i förskola och fritids. Personalen på förskola och fritids kan med Vklass Lovschema bilda sig en uppfattning om hur många barn och elever som kommer att närvara under perioder då det är lovtider.

Webbinaret kommer förevisa hur samtliga parter hanterar lovschemat. Vilket även inkluderar vårdnadshavarna för förskola och fritids. Presentationen av Lovschema kommer att ske via en PPT-presentation samt genom en livevisning. PPT-presentationen kommer deltagarna erhålla efter webbinariet.

Datum: 2 februari
Tid: 14.00 – 14.45
Pris: Kostnadsfritt
Anmäl dig här!


Webbinarium
Utvecklingssamtal

Ta del av ett webbinarium som ger en översikt över de funktioner som finns i funktionen Utvecklingssamtal.

Under webbinariet visar vi också hur man bokar tider för utvecklingssamtal samt hur progressionen ser ut i de olika delarna av utvecklingssamtalet i Vklass. Manualen hittar du även på följande länk i Vklass kunskapsbank under rubrik ”Article Attachmens” längre ner på sidan. Klicka här för länk.

Datum: 16 mars
Tid: 14.00 – 14.45
Pris: Kostnadsfritt
Anmäl dig här!