Vi söker en ny kollega!

Senior Agil IT-projektledare

Välkommen att söka en bred IT-projektledartjänst hos Vklass, en av edtech-branschens mest drivande företag! Tycker du att det vore kul och intressant att få möjligheten att arbeta brett, såväl med produkt- och tjänsteutveckling som användarupplevelser och teknik så kan det här vara en helt rätt tjänst för dig!

Som senior Projektledare hos Vklass kommer du att ansvara för att leverera utvecklings- och implementationsprojekt från ax till limpa av hög kvalitet. I rollen sätter du dig in i kundens verksamhet och agerar strategisk rådgivare gällande kundens affär, inklusive hantering av stakeholders och risker. I tjänsten ingår även verksamhetsutveckling, produktutveckling och sälj.

Vklass tror på styrkan av samarbete och som senior projektledare driver du projekt tillsammans med tvärfunktionella team bestående av utvecklare, UX/designers och verksamhetsspecialister. I nära samarbete med kollegor och ledningsgruppen omfattar även din roll arbete med att skapa och förädla interna processer kring företagets alla områden. Därmed kommer du att vara med att påverka bolagets framtida utveckling.


Din bakgrund
Vi söker dig som har lång och gedigen erfarenhet av IT-projektledning kopplat till mjukvaruutveckling. Du är etablerad inom det agila ramverket och van att ha en ledande roll i utvecklings- och införandeprojekt i en agil kundmiljö.

Du har en bred förståelse av IT-branschen, samt en djup förståelse och intresse för kunders affärsnytta gällande tekniska lösningar. Helst är du certifierad projektledare inom Prince2, PMP eller liknande och har erfarenhet av ITIL.

Vidare har du erfarenhet av och förståelse för support, drift och förvaltning.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

Du som person
Som person är du strukturerad och sätter en stolthet i att leverera enligt plan och tar fullt äganderätt över leveranser som ligger under ditt ansvar. Du tar hand om och hanterar kunder professionellt samtidigt som du säkerställer och har intresse för att projektteamet fungerar bra och mår bra. Mycket bra om du är en lagbyggare och kan göra detta med ett leende på läpparna och ha kul.

Övriga egenskaper vi söker i vår nya IT-projektledare är en trygg ledare, lyhörd, affärsmässig, social och kommunikativ med förmåga att koppla samman dina kunskaper om verksamhetsutveckling med en förståelse för kundernas behov.

Din ansökan
Hjärtligt välkommen med din ansökan till denna spännande tjänst. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2022-04-30. Vid frågor, kontakta Thalamus rekryterare Camilla Molander, 08-120 88 788 eller Christer Johansson på 08-120 88 744.

Ansökan görs här!