Vi söker en ny kollega!

Tjänsten är tillsatt. Håll utkik här på vår hemsida för framtida lediga jobb.

 

Utvecklare med fokus på support


Din nya tjänst

Vklass är ett entreprenörsdrivet EdTech bolag som levererar sin molntjänst till runt 80 kommuner i Sverige. Vklass är en skolplattform för kommunikation och delning mellan skolans elever, lärare, föräldrar och administrativ personal. Drivkraften för oss på Vklass har alltid varit att genom digitala verktyg underlätta för skolor och lärare för att ge mer tid till lärande i skolan. Vi har runt fem miljoner sidvisningar per dag och är en av de mest besökta webbplatserna i Sverige.

Ditt jobb kommer initialt att vara att hjälpa våra kunder med supportfrågor och ärenden kring vår skolplattform Vklass. Detta gör du primärt tillsammans med våra supportspecialister och vår supportchef och våra andra utvecklare och produktspecialister inom supporten.

Du kommer att ha stora utvecklingsmöjligheter inom företaget och vi ser gärna att du i framtiden vill jobba med backend-programmering i C#.

I supportteamet ingår supportchef, supportspecialister, produktspecialister, frontend-och backend-programmerare.

Du kommer arbeta med ett drivet och kompetent gäng som trivs och har kul på jobbet. Dina arbetsverktyg väljer du själv. Vi sitter i helt nyrenoverade lokaler i Sickla köpkvarter. Bolaget har kollektivavtal och bra förmåner som friskvårdsbidrag på 6000 kr och möjlighet att träna på arbetstid. Hos oss har du möjlighet att kombinera jobb med familj, påverka din tid och arbetsuppgifter. Du får ta plats, sikta högt, ha roligt och vara unik hos oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100%. Just nu under pågående pandemi och enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer så arbetar hela företaget på distans hemifrån.

Detta är ett långt konsultuppdrag med stor chans att senare bli anställd hos Vklass.


Din bakgrund

Du har någon form av eftergymnasial utbildning och/eller arbetslivserfarenhet med dig i ryggsäcken. Du bör ha erfarenhet av att ha jobbat med C#.

Vår teknikstack är följande:

  • ASP.NET Core MVC
  • HTML 5.0
  • Typescript (Javascript)
  • SASS (CSS)
  • Aurelia
  • SQL-server
Redis

För en jämnare könsfördelning i bolaget ser vi gärna kvinnliga sökande.


Du som person

Du är nyfiken på att lära nytt och har ett genuint intresse för programmering och service. Det är viktigt att du är prestigelös, hjälpsam och tar egna initiativ.

Ditt intresse för jobbet och egna drivkraft är mycket viktig för oss! Vklass är ett entreprenörsdrivet bolag så du är naturligt aktiv i flera delar av vår verksamhet, räkna med att du kommer arbeta med många olika saker!