Vklass söker en frontendutvecklare

Din nya tjänst

Vklass  är ett entreprenörsdrivet företag som levererar vår molntjänst till runt 70 kommuner i Sverige. Vi har runt tre miljoner sidvisningar per dag och är en av de mest besökta webbplatserna i Sverige. Nu söker vi en erfaren frontendutvecklare till vårt team.

Vi står inför en stor ombyggnad av vår tjänst där grunddelen av vårt gränssnitt togs fram 2007. Vi bygger det nya systemet parallellt med det gamla. Du kommer tillsammans med andra att ta fram och utveckla gränssnitt för vår produkt Vklass.

Vad vi erbjuder?

Du kommer arbeta med ett drivet och kompetent gäng med en medelålder på 35 som trivs och har kul på jobbet. Dina arbetsverktyg är Macbook Pro och iPhone/Android och iPad. Vi sitter i helt nybyggda lokalar i Sickla. Bolaget har kollektivavtal och har bra förmåner. Hos oss har du möjlighet att kombinera jobb med familj, påverka din tid och arbetsuppgifter. Du får ta plats, sikta högt, ha roligt och vara unik hos oss.

Vi söker dig som har:

  • Mycket goda kunskaper inom HTML5, CSS3 och Javacript
  • Erfarenhet av ramverk och produkter såsom jQuery, Knockout, AngularJS, Material Design  etc.
  • Kunskaper om tillgänglighet och semantik
  • Du är kreativ och har känsla för design
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Meriterande är att du har koll på C# och MVC

Ansök!

Vi ser fram emot din ansökan till Andreas Selling [email protected].

Har du några frågor bara så tveka inte att ringa eller maila. Telefon till Andreas 070 877 77 93

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med rekryterare, mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.