Vklass på SETT-mässan

Visst ses vi på SETT-mässan 11-13 april? Vklass är självklart på plats för att vidga verkligheten för pedagoger som är intresserad av modern teknik! Vi bjuder på nyheter och intressanta samtal samt på något läskande i vår monter både under och mellan programpunkterna.

I år fokuserar vi extra på att visa moderna tekniska lösningar för att underlätta vardagen för vårdnadshavare! Välkommen till monter E:38 så berättar vi mer.

Onsdag 11/4

10:00 Lanseringsevent! Vklass + G-suiteen  och Chromebooks! Välkommen att klämma och känna på vår skolpaket med kraftfulla verktyg till konkurrenskraftigt pris! Vi bjuder på något i glaset medan HP demonstrerar Chromebooks integrerat med G-suite och Sveriges mest använda lärplattform!

14:00 Vidga verkligheten med moderna verktyg för aktiva vårdnadshavare (bild på appen. Ta del av framgången bakom Vklass, appen med smarta funktioner i ett modernt gränssnitt.

Torsdag 12/4

10:00 Multimodal gestaltning med digitala redskap – Hantera och bedöm elevernas skapade filmer som lämnas in direkt i Vklass. Jonas Bäckelin från HP inspirerar till praktisk användning av Vklass med Chromebooks.

14:00 Vklass och Dugga löser skolans utmaningar – För Vklass är integrationer mer är mer än bara en inloggningslösning. Möt vår samarbetsparter Dugga för ett samtal kring digitala prov, delning av material för en modern skola där tjänsterna pratar med varandra.

Fredag 13/4

10:00 Flipped Classroom och självrättande Google Quiz. Utmana eleverna på rätt nivå med varierande och alternativa undervisningsformer. Jonas Bäckelin från HP inspirerar till praktisk användning av Vklass med G-suite.

14:00 FINAL! Hantera krångliga omsorgsscheman på förskola via appen. Välkommen till vår monter under dagen för att kika på vår nya hantering av omsorgsschema på förskola och fritids. Under finalen klockan 14:00 är det de snabbaste fingrarna som gör upp om förstapriset!