Vi söker en frontendutvecklare

Din nya tjänst
Vklass är ett entreprenörsdrivet företag som levererar vår molntjänst till runt 70 kommuner i Sverige. Vi har runt tre miljoner sidvisningar per dag och är en av de mest besökta webbplatserna i Sverige. Nu söker vi en frontendutvecklare till vårt team.

Vi har påbörjat att bygga om vår tjänst där grunddelen av vårt gränssnitt togs fram 2007. Vi bygger det nya systemet på ASP.NET Core, MVC, Aurelia, Material design.

Vad vi erbjuder?
Du kommer arbeta med ett drivet och kompetent gäng med en medelålder på 35 som trivs och har kul på jobbet. Dina arbetsverktyg är Macbook Pro och iPhone och iPad. Vi sitter i helt nybyggda lokaler i Sickla. Bolaget har kollektivavtal och har bra förmåner. Hos oss har du möjlighet att kombinera jobb med familj, påverka din tid och arbetsuppgifter. Du får ta plats, sikta högt, ha roligt och vara unik hos oss.
Vi söker dig som har:
Mycket goda kunskaper inom HTML5, CSS3 och Javacript
Erfarenhet av ramverk och produkter såsom jQuery, Aurelia, Material Design etc.
Kunskaper om tillgänglighet och semantik
Du är kreativ och har känsla för design
Behärskar svenska i tal och skrift
Meriterande är att du har koll på C# och MVC

Ansök!
Vi ser fram emot din ansökan till Andreas Selling [email protected]
Har du några frågor bara så tveka inte att ringa eller maila. Telefon till Andreas 070 877 77 93

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med rekryterare, mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Sökord: webbutveckling, webbutvecklare, webb, JavaScript, användarfokus, UX/UI, användargränssnitt, design, Söderort, Nacka, Aurelia