Projektledare till spännande EdTech bolag

Tjänsten är tillsatt

Vklass är ett entreprenörsdrivet företag som levererar vår molntjänst till runt 80 kommuner i Sverige. Vklass är en social skolplattform för kommunikation och delning mellan skolans elever, lärare, föräldrar och administrativ personal. Drivkraften för oss på Vklass har alltid varit att genom digitala verktyg underlätta för skolor och lärare för att ge mer tid till lärande i skolan. Vi har runt fem miljoner sidvisningar per dag och är en av de mest besökta webbplatserna i Sverige.

Vad vi erbjuder?

Du kommer arbeta med ett drivet och kompetent gäng som trivs och har kul på jobbet. Dina arbetsverktyg väljer du själv. Vi sitter i helt nybyggda lokaler i Sickla. Bolaget har kollektivavtal och bra förmåner som friskvårdsbidrag på 5000 kr och möjlighet att träna på arbetstid. Hos oss har du möjlighet att kombinera jobb med familj, påverka din tid och arbetsuppgifter. Du får ta plats, sikta högt, ha roligt och vara unik hos oss.

Vem är du?

Du är nyfiken på att lära nytt, strukturerad, serviceminded, bra på att skapa och underhålla relationer och gillar att hålla många bollar i luften. Vi är ett litet bolag så det är viktigt att du är prestigelös, hjälpsam och tar egna initiativ.

Du har någon form av eftergymnasial utbildning och/eller arbetslivserfarenhet med dig i ryggsäcken. Du ska ha erfarenhet av att ha jobbat med projektledning.

Meriterande, men inte ett krav, är någon form av kännedom om svensk skola. Kanske har du arbetat i skola, på ett företag som har produkter riktade till skola eller har en pedagogisk utbildning.

För en jämnare könsfördelning i bolaget ser vi gärna kvinnliga sökande. 

Arbetsbeskrivning

Ditt jobb kommer att vara att jobba tillsammans med våra kunder för att få dem att känna sig som en del av Vklass-familjen. Du stöttar och projektledare kunderna genom hela deras digitaliseringsresa där Vklass är basen. 

Detta gör du genom att bygga och underhålla relationer för att skapa bästa möjliga förutsättningar för långa samarbeten. Du hjälper kunderna framåt när de fastnat, föreslår nya arbetssätt och processer, lyssnar in och utvecklar våra produkter tillsammans med kunderna utifrån önskemål om förändringar i våra produkter.

Ditt intresse för jobbet och egna drivkraft är mycket viktig för oss! Vklass är ett entreprenörsdrivet bolag så du är naturligt aktiv i flera delar av vår verksamhet, räkna med att du kommer arbeta med många olika saker! Exempelvis:

  • Projektledning i införanden av nya kunder
  • Projektledning av utvecklingsprojekt
  • Utveckla/förbättra interna processer och rutiner

Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100%, och är baserad i Sickla (Nacka) utanför Stockholm.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med rekryterare, mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.