Fullstack-utvecklare sökes

Din nya tjänst

Vklass är en produkt som ligger i framkant. Vi är inte inriktade på en teknik utan jobbar i flera miljöer och plattformar men vår huvudfokus ligger ändå i att skapa designade och uppskattade system för våra användare ute på skolor runt om i landet. Vklass har runt två miljoner sidvisningar per dag och är en av de mest besökta webbplatserna i Sverige.

Nu söker vi en erfaren fullstack programmerare som vill utveckla en expanderande social community och som brinner för moderna webblösningar. Som .NET-utvecklare för produkten Vklass kommer du arbeta i ett duktigt team och ha en nyckelroll med mycket ansvar för produktens utveckling. Du kommer i huvudsak arbeta med kärnprodukten, främst nyutveckling, där ditt intresse sedan kan styra vad mer du kommer arbeta med.

Att arbeta med Vklass bjuder på en hel del utmaningar. Varje vecka sparar våra användare över 50 gb filer. Varje dag sparas bland annat flera hundratusen närvaroposter och databasen växer kontinuerligt men några gb i månaden. Hur får man ut flera hundratusen veckobrev genom e-mail på fredag på max en timma som ska göra beräkningar på data som registrerats till kanske nån minut innan breven ska gå iväg. Brev med närvarostatisk, resultat, nyheter m.m. som ska till varje vårdnadshavare där varje brev är unikt. Vklass har sedan starten växt exponentiellt och vi ser ingen avmattning så framtiden lär bjuda på många intressanta utmaningar, inte minst med den lansering i Norden som vi sedan ett år inlett.

Din bakgrund

Du har en bred teknisk bakgrund och ett stort engagemang. Rätt person är driven, idérik och trivs med ansvar. Samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt är du också en lagspelare.

Din profil

Du är en erfaren .NET-utvecklare med minst 3 års erfarenhet. Din erfarenhet behöver inte vara fullt ut från arbetslivet utan kan vara förvärvad på annat sätt också. För tjänsten vill vi att du har goda kunskaper i C#, HTML5, Javascript och MVC. Vi jobbar i en Continuous Integration miljö med övervakning via Raygun och New Relic. Memcache och Redis används till många delar där vi gått ifrån relationsdatabaser. Du blir med på en resa att bygga en utskalad lösning som växer i en rasande takt.

Vi är ett ungt gäng som sitter i ett nybyggt kontorshus i trendiga Sickla. Dina medarbetare är duktiga och drivna och vi har en fantastisk sammanhållning. Det ska vara kul att gå till jobbet. Bra förmåner och bolaget har kollektivavtal.

Ansök!

Vi ser fram emot din ansökan till Andreas Selling [email protected].
Har du några frågor bara så tveka inte att ringa eller maila. Telefon till Andreas 070 877 77 93