Möt oss i London på BETT

Så var man på väg mot London och BETT. I skrivandes stund sitter jag på planet mot London.

Det ska bli en spännande vecka i London inte minst för det samarbete med Nectar Learning som vi nyligen presenterade. Nectar Learning ska lansera Vklass utanför Sverige och framför allt i de nordiska länderna. Jag träffar mina nya kollegor på The Phoenix Hotel Kensington där vi kommer att ha våran bas för veckan. Vi har även med oss ett 30 tal personer som bor med oss på hotellet.

Mina norska kollegor har tillsammans med Elias Drakenberg tjuvstartat veckan med ett preBett evenemang för 40 danska beslutsfattare. Elias visade hur hans skola och kommun arbetar med Vklass. En riktigt kul start på veckan.

För mig är det också första riktiga jobbveckan efter en lång föräldraledighet sen 1 juni. Gissa om jag är taggad på komma igång igen med allt fantastiskt vi gör i Vklass. Under veckan hoppas jag på många intressanta möten och nya kontakter.

För er som vill träffa mig så kommer jag gärna till er. Slå mig en pling eller maila mig.

Andreas Selling
Andreas Selling
070 877 77 93
[email protected]