Kundansvarig / Account manager sökes

Vklass är ett entreprenörsdrivet företag som levererar vår molntjänst till runt 70 kommuner i Sverige. Vklass är en social skolplattform för kommunikation och delning mellan skolans elever, lärare, föräldrar och administrativ personal. Drivkraften för oss på Vklass har alltid varit att genom digitala verktyg underlätta för skolor och lärare för att ge mer tid till lärande i skolan. Vi har runt tre miljoner sidvisningar per dag och är en av de mest besökta webbplatserna i Sverige. 

Vad vi erbjuder?

Du kommer arbeta med ett drivet och kompetent gäng med en medelålder på 35 som trivs och har kul på jobbet. Dina arbetsverktyg är Macbook Pro och iPhone och iPad. Vi sitter i helt nybyggda lokaler i Sickla. Bolaget har kollektivavtal och bra förmåner. Hos oss har du möjlighet att kombinera jobb med familj, påverka din tid och arbetsuppgifter. Du får ta plats, sikta högt, ha roligt och vara unik hos oss.

Vem är du?

Du är nyfiken på att lära nytt, serviceminded, bra på att skapa och underhålla relationer och gillar att hålla många bollar i luften. Vi är ett litet bolag så det är viktigt att du är prestigelös, hjälpsam och tar egna initiativ.

Meriterande, men inte ett krav, är någon form av kännedom om svensk skola. Kanske har du arbetat i skola, på ett företag som har produkter riktade till skola eller har en pedagogisk utbildning.

Arbetsbeskrivning

Som kundansvarig på Vklass med ansvar för ett antal kunder kommer du att arbeta med både sälj och förvaltning av befintliga kunder. Du arbetar aktivt med kunderna för att de ska få ut det mesta möjliga av samarbetet med oss och skapa största kundnytta.

 • Aktivt underhålla relationer med kunderna för att skapa bästa möjliga förutsättningar för långa samarbeten.
 • Stötta kunderna i deras användning av Vklass, delge dem goda exempel på hur tjänsten kan användas och hjälpa dem att få ut största möjliga nytta av tjänsten.
 • Lyssna in kundönskemål och vara länken mellan kunder och Vklass utvecklingsteam så att vi tillsammans kan skapa en bättre tjänst
 • Följa upp leads och driva säljprojekt mot kund
 • Driva införandeprojekt hos nya kunder som projektledare.
 • Löpande förbättra och uppdatera våra rutiner och processer för kundvård, förvaltning och sälj mot befintliga kunder

Vklass är ett entreprenörsdrivet bolag så du är dessutom aktiv i flera delar av vår verksamhet.

 • Deltagande i säljaktiviteter som mässor, events och seminarier
 • Bättre paketering och marknadsföring
 • Bättre dialog med användare och kunder
 • Utbildning av nya och befintliga kunder
 • Utveckling och förbättring av våra tjänster

Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100%, och är baserad i Sickla (Nacka) utanför Stockholm. Du kommer att besöka kunder över hela landet och vara på resande fot ca 10-15 dagar per månad.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med rekryterare, mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

ANSÖK HÄR!