Kameran som dokumenterar ditt liv

För ganska länge sedan backade jag ett svenskt Kickstarter projekt Narrative. Det är en liten kamera som man fäster på bröstet och så tar den en bild var 30:e sekund. Jag fick min kamera under hösten och har använt den en del. Framför allt är kameran perfekt när man ska på en utflykt eller har en fest. Senast jag använde kameran var t.ex. på nyårsafton. Man får en otrolig massa bilder och man slipper komma ihåg att ta bilder under kvällen. Man får också mycket roliga bilder som man kanske aldrig skulle lyckas ta med en vanlig kamera. Bilderna kan man sedan se i en app på telefonen eller på en webbplats. Självklart är bilderna helt privata och ingen annan har åtkomst till dem. Bilderna svennerna man över så det nästan blir som en film. Så det är lätt att scrolla igenom de många bilder som kameran tar.

Jag satte även kameran på min son en dag i skolan. Det är nog det roligaste jag gjort med kameran. Allt ifrån idrottslektion till fritids och klätterställningsbilder. Kul att få se vad som görs under dagen.

Jag tog med mig Narrative kameran till London och planerar att ha den en del under veckan och tänkte publicera en del bilder som kameran tagit. Här är några exempel:

För er som vill veta mer om kameran så gå till getnarrative.com

Narrative clip
Kameran är väldigt liten och smidig

Företaget lanserade under CES i år en uppdaterad version som ska släppas snart.