Vklass söker Digital Designer

Hej designers,

Vi letar efter en agil digital designer som vill joina oss i vår ambition att förenkla och förbättra kommunikationen inom skola.
Vklass letar efter någon med grymma designskills, hunger att lära och tycker det är lika roligt att tänka på hur användarresan i våra produkter fungerar som hur den ser ut. Du kommer att ansvara för att UI- och UX-design i våra produkter är användarvänliga, ”cutting edge” och moderna. Du kommer också att stötta vår sälj och marknadsavdelning med design och rådgivning rörande det grafiska.

Vad innefattar rollen:
• Designa UX och UI, primärt för vår digitala plattform för skolan.
• Du kommer arbeta nära vårt team med utvecklare, produktägare, kundansvarig och projektledare på daglig basis.
• Din roll kommer sträcka sig över hela designspektrat med allt från mässaffischer till hur våra produkter ser ut för att säkerställa att vi alltid levererar på högsta möjliga nivå.
• Du har dokumenterad produkterfarenhet eller en relevant utbildning i design, UX, kommunikation, etc.
• Du har goda kunskaper i Sketch samt Illustrator, Photoshop och Indesign.
• En förståelse för hur det är att arbeta med en digital produkt.

Vi ser fram emot att höra från dig!
/Dina framtida vänner på Vklass.

Om Vklass
Vklass är en social plattform för skolan och dess processer. Detta inkluderar bl.a. kommunikation, bedömning, uppföljning och delning av material mellan skolans elever, lärare, föräldrar och administrativ personal. 1474 skolor i Sverige och Norge använder Vklass med cirka 500 000 aktiva användare. Drivkraften för oss på Vklass har alltid varit att genom digitala verktyg underlätta för skolor och lärare för att ge mer tid till lärande i skolan.

ANSÖK HÄR!